Over Tomazzi

Wat doet Tomazzi?

• Tomazzi analyseert en inspireert bij de ontwikkeling en revitalisering van uw nieuwe of reeds bestaande (commerciële) vastgoed.
• Tomazzi inspireert, katalyseert en realiseert nieuwe projecten.
• Tomazzi heroriënteert en herwaardeert bestaand vastgoed voor herontwikkeling.

Tomazzi inspireert (inspire)

Laat u door ons Inspireren! Heeft u leegstaand vastgoed en bent u op zoek naar andere mogelijkheden. Wij inspireren door een ander ‘licht’ op het geheel te laten schijnen. Twijfelt u of u een event moet organiseren of een tijdschrift moet uitgeven om uw product of dienst gestalte te geven? Laat u zich dan door ons inspireren!

Tomazzi is nieuwsgierig (curious)

Wanneer er iets nieuws gebeurt op ons vakgebied dan zijn wij ‘er als de kippen bij’. ‘Op de hoogte zijn’ is een belangrijk onderdeel van ons vak. Dat geldt zowel voor het onderzoeken van ‘de markt’ als op de hoogte blijven van ontwikkelingen en noviteiten betreffende de realisatie van de ontwikkelde plannen.

Tomazzi onderzoekt (explore)

Door onze natuurlijke nieuwsgierigheid zijn wij constant aan het onderzoeken. Wij observeren ons vakgebied en zijn op de hoogte van de bestaande markten, nieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor zijn wij in staat met u mee te denken, te analyseren en te besluiten.

Tomazzi maakt contact (connect)

Als ‘een spin in een web’ zijn wij in staat om specialisten met elkaar optimaal te laten communiceren en functioneren voor het beste resultaat. De verbindende functie die wij in het gehele proces vervullen is van cruciaal belang voor het welslagen van het project.

Tomazzi managed (management)

Wij analyseren en inspireren bij de ontwikkeling, revitalisering en realisering van het project. Wij sturen alle betrokken partijen aan en realiseren het complete traject vanaf het eerste idee tot de realisatie hiervan. U heeft hierbij dus één aanspreekpunt. Wij zorgen voor de implementatie van al uw ideeën en voor een tijdige realisatie!

Tomazzi ontwikkeld (development)

In samenwerking met alle betrokkenen ontwikkelen wij het gehele project-traject. Vanaf de creatie t/m de realisatie. Uw belangen worden door ons vertegenwoordigd en frequent met u overlegd. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat de juiste partijen bij elkaar te brengen die zorg zullen dragen voor een succesvol resultaat.

Tomazzi revitaliseert (revitalization)

Wij ontwikkelen ‘allesomvattend’ uw project. Het ontwikkelen van het ‘gedachtengoed’, het opstellen van de visie, de doelstellingen, het ontwerp, concept, het masterplan en het businessplan.

Tomazzi’s competentie (competence)

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de projectmanagement. Op deze website vindt u hiervan verschillende voorbeelden. Wij zijn jarenlang betrokken geweest bij de realisatie van verschillende bouwkundige aanpassingen van het Philipsstadion i.o.v. voetbalvereniging PSV. Ondermeer het PSV museum en de businessclub. Hierbij waren wij betrokken als buro voor projectmanagement. Maar hieronder vielen nog vele andere taken zoals de implementatie van een geautomatiseerd toegangscontrolesysteem en assimilatieverlichting voor de groei van het gras. Ook waren wij initiefnemer van het omschakelingsproces van het Philips stadion van een traditioneel voetbalstadion naar een multifunctionele evenementenlocatie.